Доступ до публічної інформації


          
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ
Держпродспоживслужба

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ
В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
вул. Берегова, 24, м. Івано-Франківськ, 76019,
тел./факс (034) 251-13-92,
тел. (034) 251-13-89
сайт: www.vetif.gov.ua,
код згідно ЄДРПОУ 40309088

STATE SERVICE OF UKRAINE
ON FOOD SAFETY
AND CONSUMERS PROTECTION
SSUFSCP

MAIN ADMINISTRATION
 OF SSUFSCP
IN IVANO-FRANKIVSK
REGION
24, Beregova str., Ivano-Frankivsk,
76019,
fax: (034) 251-13-92,
phone: (034) 251-13-89
WEB: www.vetif.gov.ua,
код згідно ЄДРПОУ 40309088

№17.2-19/991  від 21 грудня 2019 р.                     на № _____________  від  _________  20 ___ р.

Начальнику
Відділу освіти
Верхнянської сільської
ради ОТГ
І. І. Климишину

Начальнику
Відділу освіти
Войнилівської селищної
ради ОТГ
Г. М. Фрик

Начальнику
Відділу освіти
Новицької сільської
ради ОТГ
С. І. Туряниці

Направляю Вам повторно «Рекомендації про включення до тендерної документації вимог при проведенні відкритих торгів щодо харчування дітей у закладах освіти в Івано-Франківській області», що додаються.
Для ознайомлення потенційних учасників відкритих торгів пропонуємо дані рекомендації розмістити на своїх офіційних сайтах та обов’язково включити у тендерну документацію; врахувати при укладенні угод з операторами ринку на постання харчових продуктів чи організацію харчування в освітніх закладах.

Начальник Калуського районного
управління Головного управління                                                 Г.І. Химич


Рекомендації управлінням (відділам) освіти РДА, ОТГ, міських рад
про включення до тендерної документації вимог при проведенні відкритих торгів щодо харчування дітей у закладах освіти
в Івано-Франківській області


1.     Послуги з організації гарячого харчування:
1.1.         Витяг з реєстру операторів харчових продуктів.

2.     На закупівлю і постачання сировини та харчових продуктів:
2.1.         Копія експлуатаційного дозволу (для виробників харчових продуктів).
2.2.          Витяг з реєстру операторів харчових продуктів ( для постачальників сировини та харчових продуктів).
2.3.         Акт перевірки субєкта господарювання (учасника торгів), який здійснює постачання сировини та харчових продуктів районними/ міськими управліннями/відділами ГУ ДПСС в області.
2.4.         Перелік потужностей/операторів ринку харчових продуктів звідки буде проводитись постачання сировини і харчових продуктів з підтвердженням щодо реєстрації їх в реєстрі операторів харчових продуктів.
2.5.         Наявність власних або орендованих приміщень, автотранспорту для перевезення продукції, що відповідають гігієнічним вимогам щодо харчових продуктів.