пʼятниця, 22 вересня 2023 р.

 20 вересня 2023 року відбулось засідання творчої лабораторії керівників закладів освіти Верхнянської сільської ради з теми "Основні орієнтири атестації педагогічних працівників". 

Іван Климишин, начальник відділу освіти,   окреслив основні  орієнтири атестації педагогічних працівників у 2023-2024 навчальному році відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 09 вересня 2022 року №805. У форматі дискусії, разом із керівниками та заступниками, було обговорено різні ситуаційні задачі.

1. 


   

Ірина Якімечко, в.о. директора Довговойнилівського ліцею, виступила із питанням "Особливості організації освітнього процесу в новому 2023‒2024 навчальному році, виклики впровадження реформи «Нова українська школа» за підсумками роботи в обласній  управлінській рефреш-студії.  

1.    Світлана Прокопів,   директор Верхнянського ліцею, поділилась власним досвідом апробування інформаційно-аналітичної системи EvaluEd для зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах загальної середньої освіти.